Ana Sayfa / Polonya'da kiralık ve satılık daireler / Polonya’da daire satın almak / Warszawa / Włochy
930 000
złResimler
Stare Włochy bölgesinde, Zielone Aleje kompleksinde satılık 48 m²'lik 3 odalı daire. Daire 1. katta, çift cepheli, çok aydınlık, iki balkonlu ve kaliteli işçilikle döşenmiştir.
Oturma odası balkona çıkışlı olup, kanepe, TV, masa ve sandalyelerle donatılmıştır. Mini mutfak tam donanımlıdır: bulaşık makinesi, ocak, fırın, donduruculu buzdolabı ve ankastre mobilyalar. Birinci yatak odasında çift kişilik yatak, geniş gardırop ve balkona erişim bulunmaktadır. Kanepe yatak ve gardırop bulunan ikinci yatak odası veya çalışma odası. Koridorda gömme dolap, banyoda ise duş ve çamaşır makinesi mevcuttur. Dairede bol miktarda depolama alanı mevcut olup, tam donanımlıdır ve taşınmaya hazırdır.
Fiyata depo odası ve yer altı garajında park yeri dahil değildir - 60.000 PLN ek ücret alınır.
Şehir merkezine ve şehrin diğer bölgelerine mükemmel bağlantılar: yakındaki otobüs hatları, PKP Warszawa Włochy istasyonu (SKM ve Koleje Mazowieckie), Al. çıkışları. Jerozolimskie ve Al. Krakowska'nın yanı sıra Varşova-Okęcie havaalanına yakınlık. Yürüme mesafesinde Park ze Stawami Cietrzewia, Park Koziorożca, oyun alanları, okullar, mağazalar, Castorama ve Macro bulunmaktadır. Bölge, aktif altyapıyı huzur ve yeşil alanlarla birleştiriyor.
Daire hem oturmaya hem de yatırım amaçlı kiralamaya uygundur.
23339
60.00 m2
Odalar: 3
Banyo: 1
Kat sayısı: 4
zł / ay
13131
77.60 m2
Odalar: 3
Yatak odaları: 2
Banyo: 1
Balkonlar: 1
Asansörler: 1
Kat: 4
Kat sayısı: 8
zł / ay
25181
70.00 m2
Odalar: 3
Banyo: 1
Balkonlar: 1
Kilerler: 1
Kat: 3
Kat sayısı: 12
zł / ay
Bu web sitesi çerezlerde kaydedilen bilgileri kullanır. Web sitesini kullanarak, tarayıcınızın istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz geçerli ayarlarına uygun olarak çerezlerin kullanılmasını kabul edersiniz.Daha fazlasını oku